Cezaevi'nde şok! Özel harekat görevlendirildi!

Önder Aytaç'ın verdiği o mesaj FETÖ'nün  cezaevlerindeki elemanlarına 'kalkışma ve firar' edin işareti olarak verdiği değerlendirildi

SİLİVRİ cezaevi'nde tutuklu binlerce FETÖ zanlısının olası firarına ve isyanlara karşı 24 saat görev yapacak Özel Harekat timi görevlendirildi.
İstanbul’da yürütülen FETÖ operasyonlarında tutuklanan binlerce asker, polis, hakim, savcı ve kamu görevlisi Silivri Cezaevi’ne gönderildi.
GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
FETÖ zanlılarının tutuklu bulunduğu cezaevlerindeki gardiyanların dahi FETÖ üyesi olması isyan ve firara karşı önlemlerin en üst seviyeye çıkarılması gereksinimi doğurdu. FETÖ'nün firari ismi Önder Aytaç, rüyasında “Hz. Yusuf’un Silivri Cezaevi’ne gidip tutuklu bulunan cemaat mensuplarına namaz kıldırdığının ve cezaevi duvarlarının indiğini” anlatan rüyasını sosyal medya hesabından paylaştı. Rüya ve uydurma alametlerle cezaevlerindeki üyelerine 'kalkışma ve firar' edin işareti olarak verdiği değerlendirildi. Silivri Cezaevi’nde 24 saat aralıksız olarak görev alacak Özel Harekat Timi,  olası bir firar veya isyana müdahale edecek.
600 GARDİYANA SORUŞTURMA AÇILDI
Silivri Cezaevinde FETÖ ihanetini geçtiğimiz 9 Ağustos'ta "Silivri'de 600 FETÖ'cü gardiyan' başlığı ile manşete taşımıştı. FETÖ'nün Silivri Cezaevi’ni üs haline getirdiği 1500 infaz koruma memurundan 600’ü hakkında örgüt ilişkisiyle soruşturma başlattığı ortaya çıkmıştı.

26 Eki 2016 - 08:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber