Cemil Bayık'tan referandum tehdidi!

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık, referandumda 'evet' oyu vereceklerle sandık başına gitmeme eğiliminde olan Kürt seçmenleri tehdit ederek, seçmenlere hakaretler yağdırdı. Bayık, referandumda 'evet' çıkmasının PKK'nın sonu olacağını da itiraf etti

KÜRT halkı üzerinde baskı kurmaya çalışan terörist Cemil Bayık, referandumda 'evet' oyu verecekler ile sandık başına gitmeme eğiliminde olan Kürt seçmenleri tehdit ederek, seçmenlere hakaretler yağdırdı. Doğu ve Güneydoğu'daki bazı il ve ilçelerde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için gerçekleştirilen 'huzur operasyonlarını' Kürt halkına yönelik operasyonlarmış gibi yansıtmaya çalışan terörist Cemil Bayık, referandumda 'evet' çıkmasının PKK'nın sonu olacağını açıkladı.

23 Mar 2017 - 17:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber