Cemaat'le ilgili akıl almaz iddia

Ünlü Hukukçu Kazan'dan bomba bir iddia geldi. O operasyonlar Samanyolu ve Zaman'a el koymak için mi yapıldı

ÜNLÜ Hukukçu Turgut Kazan medyaya yönelik darbe girişimini eleştirdi, "Demokrasi ayıbıdır" dedi. "Operasyonu yapanların Samanyolu ve Zaman'a el koymayı planlıyor olabileceğini" söyledi. Pazar sabahı başlayan operasyon olayı bir demokrasi ayıbıdır diyen Turgut Kazan bu ifadelerinin nedenini ise şu şekilde açıkladı: Bir basın organına bir dizide görev yapmış grafiker olarak çalışmış insanları bu şekilde bu şekilde toplamaya kalkmak bir baskı aracıdır. Bunu da bazı yasaları bekledikten sonra yapmak. Belli bazı suçlarda da mallara el koyma kuralını getirdiniz. Onları getirdikten sonra iki ayrı basın merkezini suç torbasının içerisine atıp oraya gitmek demek yarın bu soruşturma nedeni ile o suçlamada tanımlanan “egemenliğe el koymak, egemenliğin el değiştirmesini sağlamak suçlaması” ile belki planlanan odur; O yerlere el koymayı da hesapladınız.

O yolsuzlukları ortaya çıkardıkları için para kutularını kapatmak için tam bunların tartışılacağı bir ortamda yine yargı formatını kullanarak böyle bir iş yapıyorsunuz. Bu yaptığınız iş, iş değildir.
Kaynak: Rotahaber

17 Ara 2014 - 14:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber