Çelik’ten selam var

ALANYA’NIN doğusundaki Kargıcak, Kestel ve Demirtaş beldelerinin MHP’li, Demokrat Partili ve CHP’li belediye başkanları, Mahmutlar Belediye Başkanı CHP’li Ali Çelik’i halen tutuklu bulunduğu Mahmutlar Cezaevi’nde ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde jandarma tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınan ve yaklaşık bir aydır tutuklu bulunan Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik’i, Kargıcak Belediye Başkanı MHP’li Zihni Asiltürk, Kestel Belediye Başkanı DP’li Adem Murat Yücel ve Demirtaş Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Aras, savcılıktan alınan özel izinle ziyaret etti. Ziyaretin ardından cezaevi önünde bir açıklama yapan Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, “Ali Çelik ve diğer tutuklu arkadaşlarımızı belde belediye başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Mahmutlar bizim komşu beldemiz ve başkanı Ali Çelik de arkadaşımız. Başkanla bir süre görüşüp sohbet ettik. Morali gayet iyiydi. Herkese selamı var” dedi.

21 Mar 2013 - 00:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

vuslat yakın - kendilerine emanet edilen makamı halkına hizmet için kullanacağı yerde bu makamın sağladığı imkanı, rütbeyi kendi çıkarları doğrultusunda kullanan ve haksız kazanç sağlayan kişi ve kişiler hatta onlara fırsat verenler yüce mahkemede sorgulanacaklardır..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 00:47

Çorum Haber