Çavuşoğlu'ndan ilk açıklama

Çavuşoğlu'ndan ilk açıklama geldi. "Şerefli bir görev elimizden geleni yapacağız" dedi

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu yeni Bakanlar Kurulu listesini Çankaya Köşkü'ne çıkardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan listede en çok merak edilen konu ise Dışişleri Bakanlığı'na kimin getirileceğiydi. Başbakanlık'ta yeni kabineyi açıklayan Başbakan Dışişleri Bakanlığı koltuğunda mevcut AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu getirildi.

KABİNDE YERİ DEĞİŞEN TEK BAKAN

Kabinede yeri değişen tek bakan ise, Davutoğlu'nun eski görevi olan Dışişleri Bakanlığı'na kaydırılan Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Çavuşoğlu bir önceki kabinede AB Bakanı idi.

Çavuşoğlu'ndan ilk açıklama geldi. "Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz.Ülkemiz ve dış politikamız için çalışacağız. Bu da kısmetmiş. Bu bizim için büyük bir mutluluk ve onurdur. Şerefli bir görev elimizden geleni yapacağız" dedi.

29 Ağu 2014 - 14:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber