Çavuşoğlu Katar'da

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'da mevkidaşı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile görüştü.

Haber: Alper KUTAY

DİPLOMATİK kaynaklardan edinilen bilgiye göre, basına kapalı gerçekleşen görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkiler ve bölgedeki son gelişmeler ele alındı. İki bakan Suriye'deki son gelişmeler ve bu ülkenin geleceğine ilişkin konuları da değerlendirdi. Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ayrıca, geçen yıl Aralık ayında Trabzon'da ikinci kez düzenlenen Türkiye-Katar Yüksek Stratejik İşbirliği Komitesi'nin takibini konuştu. Bakan Çavuşoğlu, Katar Emir Yardımcısı Şeyh Abdullah bin Hamad Al Sani ile de bir araya geldi. Emirlik Divanı'nda gerçekleşen görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı.

25 Nis 2017 - 15:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber