Candy Crush'a büyük bir rakip geldi

Dünyanın en çok oynanan oyunu Candy Crush'a büyük bir rakip geldi. İnsanları bağımlı hale getiren Yeni oyun Candy Crush'ın tahtını sallayacağa benziyor. İşte Candy Crush ve yeni rakibi haberi

ROVİO, başlattığı Stars programıyla, bağımsız geliştiricilerin oyunların dağıtıcılığını üstlenmeye başladı. Sunduğu yeni oyun Juice Cubes de bu programın bir parçası. Candy Crush gibi bir üç rengi bir araya getirme oyunu olan Juice Cubes’te, bir araya getirdiği küpler şeker değil meyve. Şu an için 165'ten fazla bölüme sahip olan oyunda, aynı renkleri bir araya getirip bölümleri bitirdiğinde, korsanlar ve deniz kızlarıyla dolu finalleri oynuyorsun. Oyunda ilerledikçe, yeni adalar ve karakterler oynanabilir oluyor. İstersen, para karşılığında satın alabileceğin güçlendirmeler ile avantaj da elde edebiliyorsun. Juice Cubes, iOS ve Android‘de ücretsiz olarak oynanabiliyor.

27 Oca 2014 - 14:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber