Çakır’a yeni görev

TÜM İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili ve Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanlığı görevini yürüten Alaattin Çakır’a İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu’nda (İMKON), kurucu üyeliğinin yanı sıra genel sekreterlik görevi verildi.

Yaklaşık 2 yıldır Alanya MÜTBİR başkanlığı yapan ve MÜTBİR’in TİMFED katılımını sağlayan Alaattin Çakır, 2 yıl önce yapılan son TİMFED kongresinde, Antalya bölgesinden yönetim kuruluna girmişti. TİMFED yönetim kurulu üyeliği ile birlikte genel başkan vekilliğine atanan ve halen bu görevini de yürüten Çakır, açıklamasında, “Türkiye’de inşaat müteahhitleri sektörü hızla büyümektedir. Bu büyümenin getirdiği talep ve sorunlar, bir taraftan ilgili bakanlık tarafından giderilmeye çalışılırken, diğer taraftan da sektör üyelerimizin birlikte oluşturduğu üst birlikler olarak bizler, her türlü talep ve sorunu sektör adına yerinde takip etmekteyiz. Türkiye’de lokomotif sektör olma özelliği taşıyan inşaat sektörünü, büyüme ile birlikte birçok riskler de beklemektedir. Özellikle, Avrupa ekonomisinin çöküşte olduğu son yıllarda Türkiye ekonomisinin güçlü ekonomik yapısını oluşturan sektörümüz ve gelişimi, önemle takip edilmektedir. Hükümetin kentsel dönüşüm yasası ile birlikte seçtiği pilot illerde ortaya çıkacak binlerce konutun yapımında da, sektörün son derece yoğun katkısı ve işgücüne ihtiyaç duyulmaktadır. Bütün bu gelişmeler dikkate alındığında, yeni kurulan Türkiye’nin en üst sektör birliği olan İMKON’da, yönetici ve genel sekreter olarak görev almamız da Alanya ve bölgemiz adına sevindirici ve gurur vericidir” dedi.

#

21 Eyl 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber