Büyük yangın

Bahçelievler’deki Sanayi Sitesinde tekstil ve mobilya imalathanesi olarak kullanılan bir iş yerinde yangın çıktı

Edinilen

bilgiye göre yangın, saat 18.30 sıralarında Bahçelievler Kocasinan Ordu Caddesi üzerinde bulunan Kocasinan Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Mobilya imalathanesi olarak kullanılan 6 katlı binanın marangoz atölyesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın kısa sürede tekstil atölyelerinin de bulunduğu tüm binayı sardı. Vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine Kocasinan, Şişli, Şirinevler, Başakşehir ve Bağcılar itfaiye ekipleri sevk edildi. Olaya hızlı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekipleri yangını uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına aldı. Yangında büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Yangının birden çıktığını belirten sanayi sitesinde çalışan bir vatandaş, “Büyük bir ihtimal marangozda bulunan tahtalar yüzünden yangın çıktı. Büyük bir ciddi durum yok. Herhangi bir yaralı ve can kaybı da yok” dedi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

10 Nis 2015 - 01:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber