Bülent Gedikli darbe girişiminde şehit olanların ailesini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit düşen Erkan Yiğit, gazi olan ikizi Volkan Yiğit ve şehit düşen kayınbiraderleri Alper Kaymakçı’nın ailesini ziyaret etti.

CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı Bülent Gedikli, eşi Güner Gedikli ile birlikte 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde atılan bomba ile şehit olan Erkan Yiğit, gazi olan ikizi Volkan Yiğit ve şehit olan kayınbiraderleri Alper Kaymakçı'nın ailesine başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette şehit annesinin "Allah devletimize zeval vermesin, Rabbim Cumhurbaşkanıma ömür versin, milletimizin başından eksik etmesin. Vatan sağolsun" sözleri duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Öte yandan ziyarette acılı aile, 5 şehidin ismi Külliye'deki 5 kapıya verilsin önerisinde bulundu.

01 Ağu 2016 - 11:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber