Bugün vuslatın 741. yıldönümü

Hz. Mevlana'yı anmak için düzenlenen ve 17 Aralık günü 'Sevgi ve Hoşgörü Yürüyüşü' ile başlayan 'Mevlana'nın 741'inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri' 17 Aralık Şeb-i Arus günü bugünkü törenler ile sona eriyor

'HZ. Mevlana'yı Anma Törenleri' 17 Aralık Şeb-i Arus günü bugünkü törenler ile sona eriyor. Şeb-i Arus gecesi kapasitesi daha da büyük olan Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Törene Türkiye ve dünyanın 4 bir tarafından binlerce kişinin katılması bekleniyor.

LİDERLER KONYA’DA BULUŞACAK

Şeb-i Arus gecesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çok sayıda bakan, çok sayıda bürokrat ve çok sayıda davetli katılacak.

KONYA- İSTANBUL YHT SEFERİ BAŞLIYOR

Şeb-i Arus törenleri için kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, öğle saatlerinde ise Konya Gar'ın da düzenlenecek olan Konya- İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren'in açılış törenine katılacak. Erdoğan ve Davutoğlu, Valilik tarafından Dedeman Otel'de gerçekleşecek akşam yemeğinde ise Konya il yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamlarıyla bir araya gelecek. Ardından Şeb-i Arus törenine geçecek.

17 Ara 2014 - 14:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber