Bisikletliye çarpan sürücü aranıyor

ALANYA’DA bisikletiyle yolun karşısına geçen gence, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil çarparak kaçtı. Yaralı genç, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

- Akın BAYCAN
ALANYA’DA bisikletiyle yolun karşısına geçen gence, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil çarparak kaçtı. Yaralı genç, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Edinilen bilgiye göre kaza, Cumhuriyet Mahallesi, çevre yolu üzeri, İbişler Petrol Kavşağı'nda meydana geldi. Bisikletiyle alış veriş için markete giden Latif Koç'a (26), yolun karşısına geçtiği sırada plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir otomobil çarparak kaçtı. Yaralı Koç'a ilk müdahale çevredeki esnaf tarafından olay yerinde yapıldı. Koç, ihbar üzerine olay yerine çağırılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazaya karışarak olay yerinden kaçan otomobil ve sürücüsünün tespiti için çevredeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı.

#

27 Şub 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber