Bir kişi polis tarafından vuruldu

İstanbul Sultangazi'de 25 suçtan aranması ve hakkında 9 yıl 9  ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve dur ihtarına uymayarak aracıyla kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından vurulan hükümlü, kaldırıldığı hastanede  hayatını kaybetti

ALINAN bilgiye göre, Sultangazi Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Gazi  Karakolu'na seyir halindeyken Cebeci Caddesi'nde bir aracın içerisindeki 25  suçtan aranması ve hakkında 9 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü  Halil Gülden (35) ile 23 suçtan aranması olan Ömer K'ya dur ihtarında bulunmuştu.  İhtara uymayarak kaçmaya çalışan şüphelilere, polis ekiplerince ateş açılmış, çıkan çatışmada Gülden ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.
Hastanede tedavi altına alınan şüpheli Gülden, müdahalelere rağmen  kurtarılamadı. Beraberinde bulunan ve 23 suçtan dolayı yakalama emri bulunan Ömer  K.'nın ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

03 Ara 2016 - 20:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber