Binlerce ODTÜ'lü yürüyor

Gezi eylemlerinde başına gaz fişeği isabet eden ve 269 gün sonra yaşamını yitiren Berkin Elvan için tüm yurtta eylem var. Ankara'da da ODTÜ öğrencileri Kızılay'a doğru yürümek için yola çıktı. Ancak polis müdahale etti. Öğrenciler yaklaşık 700 metre kadar ilerleyebildi. ODTÜ yerleşkesinin A1 kapısında gerginlik sürüyor. Bu arada da Kocaeli Üniversitesi'nde de polis ile öğrenciler arasında arbede yaşanıyor

POLİS MÜDAHALE ETTİODTÜ'den Kızılay'a yürümek isteyen kalabalık gruba polis Eskişehir Yolu'nda müdahale etti.

OLAYLARDA SON DURUM

Polis müdahalesinin ardından ODTÜ kampüsüne çekilen öğrencilere müdahale sürüyor. Bir polis helikopterinin de katıldığı müdahalede TOMA ve akrepler kullanılıyor. ODTÜ'nün A1 kapısından kampüs içerisine su sıkan çevik kuvvet ekipleri, ormanlık araziye gaz fişekleri atıyor.
Öğrenciler yaklaşık 700 metre kadar ilerleyebildi. ODTÜ yerleşkesinin A1 kapısında gerginlik sürüyor.


KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NDE GERGİNLİK

Berkin Elvan için Kocaeli Üniversitesi  Umuttepe kampüsünde  protesto gösterisi yapan yaklaşık 400 öğrenci rektörlük binasına girmek istedi. Özel güvenlik görevlileri  binaya girmek isteyen öğrencilere engel olmak isteyince gerginlik çıktı. Olay yerine çağrılan çevik kuvvet ekipleri öğrencileri gaz ve cop kullanarak dağıtmaya çalışırken  öğrenciler polise taşlarla karşılık verdi.. Gerginlik sürüyor…

11 Mar 2014 - 16:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber