Başarı ve ziyaret

ALANYA Belediyespor Kulübü'nün yöneticileri, antrenörleri küçük, yıldız ve genç kız basketbol takımı sporcuları Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nu ziyaret etti.

Alanya Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı Antrenörü Naim Namal, Küçük Kızlar Anadolu Şampiyonası'nda 3'üncü, Genç Kızlar Ege Grubu'nda bölge şampiyonu ve Küçük Kızlar Ege Grubu'nda bölge şampiyonu olduklarını belirterek, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda ise takım kaptanı Gülten Altunbulak'ın 5 maçta 110 sayı ile 'Sayı Kraliçesi' seçildiğini söyledi. Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ise, "Kulübümüz, 700'e yakın lisanslı sporcusu ile Alanya'nın spor hayatına katkı sağlıyor. Tek bir spor branşına bağlı kalmadan birçok dalda faaliyet göstererek insanların farklı beklenti ve isteklerini karşılaşacak yapı kurduk. Kulübümüz, Türkiye'de bilinmeyen birçok dalda faaliyet gösteriyor. Basketbol takımımızın da bu başarıları bizi tatmin etti. Başarılı basketbolcularımızı gelecekte büyük kulüplerde ve milli takımda göreceğiz" dedi. Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, kulübün sponsoru TED Alanya Koleji'ne, antrenör ve yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

#

17 May 2012 - 00:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber