Bakan Çelik sektörle buluştu

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizm sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi.

Turizmcilerin yeni bakanı tebrik ettikleri buluşmada, ileriki süreçte geniş katılımlı bir koordinasyon toplantısı yapılacağı ifade edildi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Osman Ayık, Türkiye Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkanı Turgur Gür, Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Şerif Gönen, Deniz Turizmi Birliği (DTB) Başkanı Ömer Karacalar, Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Başkanı Serhat Hayrat ve Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) Başkan Yardımcısı Rıza Büyükuğur'un hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde konukları Bakan Çelik'i yeni görevi nedeniyle tebrik etti. Türk turizm sektörünün önde gelen sektör temsilcilerinin bugüne kadar bakanlık ile yürüttükleri yakın ilişki ve işbirliğini daha da ilerlere taşımak yönündeki dilek ve temennileri de Bakan Çelik ile paylaştılar.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın gerçek sahibinin esasen sektörün kendisi olduğunu ifade eden Bakan Çelik, işbirliğinin artarak devam edeceği sözü verdi. Görüşmede taraflar turizm alanındaki yeni vizyon ve politikalar ile sektörün sorunlarını detaylı olarak görüşüp ele almak üzere en kısa sürede geniş katılımlı bir koordinasyon toplantısı yapma kararı da aldılar.

#

08 Şub 2013 - 00:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber