Bahçeli bir tek ona 'hayır' demedi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, kapılarını Star Ana Haber Spikeri Nazlı Çelik'e açtı

KOALİSYON görüşmelerinde "hayır" demeye başlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara'daki terör saldırısı sonrası da Başbakan Davutoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşme tekliflerini reddetmesiyle gündemde yer aldı.

NAZLI ÇELİK İLE GÖRÜŞTÜ

Her şeye hayır diyen Bahçeli, Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik'i MHP Genel Merkezi'nde ağırladı. Çelik, Devlet Bahçeli'ye Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebini neden reddettiğini sordu. Bahçeli ise şunları söyledi:

"DAVUTOĞLU İNANDIRICILIĞINI KAYBETTİ"

"Davutoğlu, terörle mücadelede inandırıcılığını yitirdi.Bu yüzden görüşmeyi reddettim. Kılıçdaroğlu'nu ise geri çevirmedim yalnızca zamanlamanın doğru olmadığını söyledim." 

14 Eki 2015 - 10:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber