AYMÖD’den davet var

AYMÖD Yönetim Kurulu Üyesi Barcın, yardıma muhtaç öğrenciler yararına First Class Otel'de düzenlenecek eğlenceye tüm Alanya’yı davet etti

KISA adı AYMÖD olan Alanya Yardıma Muhtaç Öğrenciler Derneği, öğrenciler yararına 13 Nisan Cumartesi akşamı First Class Otel'de yemekli bir eğlence düzenleyecek. AYMÖD Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Barcın'ın sponsorluğunda yapılan organizasyondan elde edilecek gelir ise yardıma muhtaç örencilere bağışlanacak. Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız AYMÖD Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Barcın, "Böylesine almalı bir geceye tüm Alanyalıların destek vermesi en büyük arzumuz. Çevremizde birçok yardıma muhtaç öğrenci var. Ciddi anlamda bursa ihtiyacı olan dar gelirli vatandaşlarımızın çocukları var. Eğitim, Alanya’mız ve ülkemiz için en önemli konuların başında geliyor. Bu tür sivil toplum örgütlerine ve organizasyonlara her zaman sahip çıkmamız ve destek vermemiz gerekiyor. Yemekli ve eğlenceli olan organizasyonumuza 25 TL karşılığında herkes katılabilecek. Alanya ve çevresinde imkanı olan herkesi yardıma muhtaç öğrencilerimize kol kanat germeye davet ediyorum" dedi.

#

11 Nis 2013 - 00:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber