Aydoğan kutladı

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı bir basın bildirisi yayınladı. Aydoğan, gazetecilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, hak ve özgürlüklerinin uluslararası standarda ulaştırılması, sosyal ve ekonomik koşullarının iyileştirilmesinin basın camiasını güçlendireceğini söyledi.

Aydoğan, "Bu güç kuşkusuz ülkemiz demokrasisinin de o denli güçlü olması anlamına gelmektedir. Bu düşüncelerle gazetecilere ekonomik ve sosyal imkanlar sağlayan 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 Sayılı Yasa'nın kabulü nedeniyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Günü'nde ilkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin görevini yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım" dedi.

#

11 Oca 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber