Asiltürk’ten örnek yardım

KARGICAK Belediyesi her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da yardım paketlerini dağıttı. Belediye tarafından belirlenen yardıma muhtaç aileler için hazırlanan yardım paketlerinin dağıtımı görevliler tarafından yapıldı.

Kargıcak Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, “Ramazan ayı yardım ve paylaşma ayıdır. Biz her yıl olduğu gibi bu yıl da tespit ettiğimiz ailelere ve bize müracaat eden ihtiyaç sahibi kişilere paketlerini dağıttık” dedi.

#

03 Ağu 2012 - 01:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber