'Arka Sokaklar'ın sanat yönetmeni zincirleme kazada yaralandı

Bodrum'da karşı şeride geçen çarpıyan 2 otomobile motosikletiyle çarpan 'Arka Sokaklar' dizisinin sanat yönetmeni Ersin Kutluhan da çarptı. Kazada, 2 kişi yaralandı

KAZA, bugün saat 15.30 sıralarında, Torba Mahallesi Demir Mevkii'nde meydana geldi. Bodrum'dan Göndoğan'a giden 48 yaşındaki Mehmet Esen yönetimindeki 48 UF 303 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Karşı şeride geçen otomobil, 58 yaşındaki Ali Zorba yönetimindeki 48 BE 904 plakalı otomobille karşılıklı çarpıştı. Bu sırada Bodrum yönüne giden, Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisi de olmak üzere birçok projenin sanat yönetmeni 44 yaşındaki Ersin Kutluhan yönetimindeki 48 BA 861 plakalı motosiklette, önünde kazaya karışan Zorba'nın otomobile arkadan çarptı. Otomobilde sıkışan Mehmet Esen ile motosikletten yola savrulup 15 metre sürüklenen Kutluhan, kazada hafif yaralandı. Otomobilde sıkışan Esen, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Sağlık ekipleri 2 yaralıyı ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Bodrum-Gündoğan Karayolu, kaza sonrası iki yöne ulaşıma kapandı. Kaza yerinde yapılan inceleme ardından yol, 45 dakika sonra tekrar ulaşıma açıldı. Bodrum Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Mehmet Esen'in sol bacağında ve kaburgalarında kırıklar olduğu belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan otomobil sürücüsü Ali Zorba, "Normal süratle seyrederken Bodrum'a gidiyorduk. Karşıdan gelen ve konvoy içinde olan otomobil birden şerit değiştirip, benim üstüme geldi karşılıklı çarpıştık. Nasıl çıktığını anlayamadım, hala olayın şoku içindeyim" dedi.
Kazada yaralananKutluhan ise, "Burada yol çok dar.Tek şerit halinde iki yönde de konvoy vardı. Karşı istikametten gelen araç birden bizi geldiğimiz şeride geçti ve önümdeki araba ile kafa kafaya çarpıştı. Sürücü ya uyudu ya direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ben de motosiklet ile önümdeki araca çarptım ve düştüm. Allah'tan kaskım ve korumalıklarım vardı kazayı hafif sıyrıklarla atlattım" dedi.

26 Eki 2016 - 18:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber