Ankara'da müdahale

Ankara Kennedy Caddesi'nde barikat kurarak yol kapatmak isteyen gruba polis, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti

Ankara Kennedy Caddesi'nde barikat kurarak yol kapatmak isteyen gruba polis, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
 ANKARA'da Taksim Gezi Parkı protestolarına destek vermek isteyen bir grup Kennedy Caddesi'nde barikat kurarak yol kapatmak istedi. Polis, barikat kuran gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Müdahalenin ardından grup ara sokaklara dağıldı. Ara sokaklara kaçan göstericiler ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Müdahale sırasında bir göstericinin biber gazından etkilenerek fenalık geçirdiği görüldü.

22 Haz 2013 - 10:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber