ALTSO'dan fuar çağrısı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini Ekim ayı içerisinde düzenlenecek üç önemli fuar hakkında bilgilendirdi

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), ekim ayı içerisinde düzenlenecek biri gıda, ikisi yapı sektörüne hitap eden üç önemli fuar hakkında üyelerini bilgilendirdi. ALTSO’nun resmi web sayfasında yayınlanan duyurularda ilgili oda üyelerinin ‘ANUGA 2013 Fuarı’, ‘19. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 2013’ ve ‘21. Uluslararası Yapex Yapı Fuarları’na katılmaları istendi. Çağrıda, şu ifadeler yer alıyor: 

ANUGA 2013 FUARI

Dünyanın en büyük uluslararası gıda fuarları arasında gösterilen ANUGA 2013 Fuarı, 5-9 Ekim 2013 tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek. Alanya’dan bir firmamızın da yer aldığı fuarda 250’ye yakın Türk firması stant açacak. Milli katılımının İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütüldüğü fuarda, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında, talep eden firmalar için ikili iş görüşmeleri de yer alacak. ANUGA 2013 Gıda Fuarını ziyaret etmek ve söz konusu iş görüşmelerine katılmak isteyenler, en geç 5 Eylül 2013 tarihine kadar ALTSO’ya başvuruda bulanabilecek. 19. YAPI FUARI-TURKEYBUILD İZMİR 2013 YEM Fuarcılık tarafından organize edilen “19. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 2013” 3-6 Ekim 2013 tarihleri arasında İzmir, Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek. Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı buluşması olarak tanımlanan fuarı 350 katılımcı firmanın yanı sıra 30 bin sektör temsilcisinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuara katılmak isteyen ALTSO üyeleri, 5 Eylül 2013 tarihine kadar ön kayıtlarını oda binasında yaptırabilecekler.

21. ULUSLARARASI YAPEX YAPI FUARLARI

Akdeniz Reklamcılık Tanıtım A.Ş. tarafından organize edilen “21. Uluslararası Yapex Yapı Fuarları”  31 Ekim-3 Kasım 2013 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da düzenlenecek.

İŞTE KATEGORİLER 

Fuarda yapı sektörü ve alt segmentlerdeki tüm konularda ürün ve teknolojiler 4 farklı ihtisas fuarı kategorisinde yer alacak. İşte o kategoriler: • Yapex Yapı Fuarı - Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı • Yapex Tadilat - Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı • Yapex Seramik & Banyo Fuarı • Yapex Windoor - Kapı ve Pencere Fuarı KOSGEB tarafından destek kapsamına alınan fuara katılacak ALTSO üyeleri için organizatör firma tarafından grup katılımcı ulaşım desteği sağlanacak. 31 Ekim–3 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuara katılmak isteyen oda üyelerinin 9 Eylül 2013 tarihi mesai bitimine kadar ön kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

31 Ağu 2013 - 01:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber