ALKOD yardımları tam gaz

BU kapsamda hafta sonunda ALKOD tarafından Hacımehmetli, Dinek, Elikesik, Sugözü ve Kütürüp bölgelerine yardım ulaştırıldı.

Erkan UYSAL Gerçekleştirilen yardım kampanyası sonucunda yaklaşık 100 adet yardım paketi ihtiyaç sahiplerine verildi. Kampanya ile ilgili konuşan ALKOD Başkanı Ömer Göker, Ramazan ayı boyunca yardım kampanyalarının devam edeceğini söyledi. Göker, "Duyarlı insanlar sayesinde yardımlarımıza devam ediyoruz. Ramazan ayının başlamasından önce Toroslar’ın arkasında kalan bölgeye yardım paketleri ulaştırmıştık. Ama sadece buralarda yardıma muhtaç insan bulunmuyor. Alanya'nın merkezinde ve merkezine yakın bölgelerde de yardıma muhtaç insanlar yaşıyor. Derneğimize yardım paketi bağışlayan duyarlı insanlar sayesinde bizler de bu insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Yardım paketleri adreslerine ulaştırılıyor. İnsanların bundan hiç şüphesi olmasın. Ramazan ayında yardım ulaştırdığımız insanların yüzlerindeki o sevinci görmek bizleri de gerçekten mutlu ediyor. Zaten Ramazan ayı dayanışma ve yardımlaşma ayıdır. İhtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunmak isteyen kişiler derneğimize başvurabilirler" dedi.

#

31 Tem 2012 - 05:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber