ALBİMO göğsümüzü kabartıyor

ALBİMO Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bahreyn'deki temaslarına katıldı

MOBİLYA sektörünün gelişmekte olan firmalarından olan ALBİMO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bazı önemli bakanların Bahreyn temaslarının bir bölümüne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bahreyn'e gitti. Türk heyeti Bahreynde, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife, Bahreyn Başbakanı Halife bin Salman Al Halife, Bahreyn Veliaht Prensi Salman bin Hamad Al Halife, Bahreyn Dışişleri Bakanı Khalid bin Ahmad Al Halife ile önemli görüşmeler yaptı. Görüşmelerde  Türkiye'nin Manama Büyükelçisi Hatun Demirer ve büyükelçilik mensuplarıda yer aldı. 
ALBİMO yönetim kurulu Başkanı Bilal Gömeç," Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz ve bakanlarımız ülkemiz için bir günlerini bile boş geçirmiyorlar. Bu gezide gördükki iş dünyasının büyümesi, Türk iş adamlarına fırsatlar yaratılması, bizlerin önünün açılması konusunda gereken herşey yapılıyor. Değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımıza ülkemizin gelişmesi adına her alanda yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum.  Alanyamızın ve bölgemizin gururu olan çok kıymetli Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na ayrıca teşekkür ediyorum"dedi.

26 Şub 2017 - 11:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber