Alanya'ya Denizcilik Komitesi kuruldu

ALANYA’DAKİ deniz sektör temsilcileri Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi'ne bağlı bir komite oluşturdu. Alanya'daki denizcilik sektörünün sorunlarını çözmek amacıyla oluşturulan komitenin sektörün güçlenmesini sağlaması amaçlanıyor.

Deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ile beraber Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)'na ziyarette bulunan, ALİDAŞ, Alanya Marina, Alanya Balıkçılar Kooperatifi, Taşyat Kooperatifi, Yatçılar Kooperatifi ve Su Sporları Derneği Üyeleri hedefleri ve çalışma prensipleri ile ilgili ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan'ı bilgilendirdi. Alanya'nın sorunlarını Antalya'dan takip etmenin mümkün ama zor olduğunu ifade eden Kaçmaz, "Sektör temsilcilerinin yaşadığı sorunlar birbiri ve bu komiteyi oluşturan kuruluşlarla ilintili olduğunu gördük. Bir kuruluşun sorununu çözmek için bir diğer kuruluşun desteği gerekebiliyor. Bu manada komisyonumuzun oluşturduğu güç birliğiyle ilçenin kökleşmiş sorunlarının üstesinden gelebileceğini düşünüyoruz. Ayrıca bu kuruluşların çoğu ALTSO üyesi. Sizin telkinlerinizle ve desteğinizle kurulan bu komisyona destek vermeniz bizim için çok önemli." dedi. Alanya'nın bugüne kadar denizcilik sektöründen yeterince yarar göremediğini ve bazı sorunlarla sektörün sürekli uğraşmak zorunda kaldığını belirten ALTSO Başkanı Aydoğan da oda olarak komisyonda yer alan her bir kuruluşun sektöre hakim olmasından ve güçlenmesinden yana olduklarını kaydetti.

#

27 Mar 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber