Alanya'da yangın korkuttu!

Alanya'nın şehir merkezine 500 metre uzaklıkta, lüks villaların bulunduğu alanda çıkan orman yangınında 30 dönümlük kızılçam ve çalılık yanarak kül oldu. Korkulu saatlerin yaşandığı yangında vatandaşlar yangının evlerine sıçramaması için çalıştı.

Alınan bilgiye göre, saat 14.30 civarında Sugözü Mahallesi’nde bulunan lüks evlerin arasında birden alevler yükseldi. Vatandaşların ne olduğunu anlayamadığı yangın birden büyüdü. Alanya Belediyesi İtfaiyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazözler yangına müdahale etti. Lüks villaların da içinde bulunduğu yangın kontrol altına alınırken, bazı vatandaşlar da yangının evlerine sıçramaması için bahçelerinde bulunan bidonlarla söndürme çalışması yaptı. Niçin çıktığı tespit edilemeyen yangında bazı vatandaşlar korku dolu saatler yaşadı.
Yangın, lüks villalara sıçramadan kontrol altına alınırken soğutma çalışmalarına başlandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

#

30 Eyl 2012 - 18:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber