Alanya plajında panik! Rus kadın turist ölümden döndü

Alanya’da serinlemek için denize giren Rus turist 24 yaşındaki Rus kadın turist, boğulma tehlikesi geçirdi

Alanya'da Rus turist ölümden döndü
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya'da Rus turist ölümden döndü

KEYKUBAT Plajı’nda 13.00 sıralarında meydana gelen olayda,  tatil için eşiyle beraber Alanya’ya gelen Rus uyruklu Cristina Avilo (24),  serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra suda batıp çıkmaya başlayan Avilo, vatandaşlar tarafından kurtarılarak, kumsala çıkartıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahalenin ardından Rus turisti ambulansla Alanya Özel Anadolu Hastanesi'ne götürdü. Burada tedaviye alınan Avilo’nun hayati tehlikesinin olmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

21 Tem 2017 - 16:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber