Alanya'da gaziye anlamlı ziyaret

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, terör gazisi Murat Caner'i evinde ziyaret etti

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, 1997 yılında Kuzey Irak'ta gazi olan ve sonrasında parapleji (her iki bacakta ve sol elde işlev kaybı) tanısı konulan terör gazisi Murat Caner'i hastanenin Evde Sağlık Hizmetleri ekibi ile birlikte evinde ziyaret etti. Başhekim Dr. Tevfik Yazan, "Ülkemizin sahip olduğu huzur, birlik ve beraberliği, bayrağımızın özgürce dalgalanmasını, tarihten bu yana ecdadımızın, gazilerimizin, ebediyete intikal etmiş şehitlerimizin vatanımız için ödemiş olduğu bedellere borçluyuz. O yüzden ne yapsak bu bedel ödenemez. Samimiyetimizle her zaman onların yanındayız. Devletimizin bir çalışanı ve temsilcisi olarak onların her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi. Gazi Murat Caner de hastanenin Evde Sağlık Hizmetleri ekibi sayesinde fizik tedavisinin evde yapılabildiğini aktarırken, Sağlık Bakanlığı ve hastane yöneticilerine teşekkür etti. Gazi Caner, "Gazi olmanın karşılığı sadece ecdadımızın bırakmış olduğu mirasa ödenen bir borçtur. Bizim tek isteğimiz, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde olmasıdır" diye konuştu.

27 Mar 2017 - 22:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber