Alanya avantajı tepti

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Alanya Belediyespor, 4'üncü hafta maçında da sahasında As Osmaniye Gençlikspor'a 69-66 mağlup oldu.

Alanya Belediyesi 75'inci Yıl Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi takım hızlı başladı ve ilk 5 dakika farklı öne geçti. Konuk takım daha sonra oyunda dengeyi sağladı, ancak ilk periyot Alanya Belediyespor'un 15-13 üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın 2'nci periyodunun ortalarına kadar skorda üstünlüğünü koruyan ev sahibi ekip, ilk devrenin sonlarında savunmada ve hücumda art arda hatalar yaptı. Alanya Belediyespor devrenin sonlarında skor üstünlüğünü rakibine kaptırarak soyunma odasına 34-32 mağlup girdi.
MAÇ SON PERİYOTTA KOPTU
Maçın 3'üncü periyodunda ise ev sahibi ekip oyun üstünlüğünü tamamen eline geçirdi ve son çeyreğe 54-44 önde girdi. Son periyotta ise tecrübeli oyuncusu Arzu Özyiğit'in ağırlığını koymasıyla oyunda dengeyi sağlayan As OsmaniyeGençlikspor, ev sahibi takımın hatalarından da yararlanarak maçı 69-66 kazandı. Alanya Belediyespor'dan Laima Rickeviciute 3'üncü periyotta, Tuğçe Erden ise 4'üncü periyotta 5'inci faullerini alarak oyun dışı kaldı. Konuk takımdan Arzu Özyiğit ise maçın son 50 saniyesinde 5'inci faulünü alarak oyundan çıkarıldı. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu ise 21 sayıyla Alanya Belediyespor'dan Tülin Okumuş oldu.

17 Kas 2013 - 22:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber