AK Parti kampı alarmı

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Afyonkarahisar'da düzenlediği 25'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için kentte geniş güvenlik önlemleri alındı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın ilk kez başkanlık edeceği toplantı, NG Afyon Otel'de yapılacak. Toplantıya bakanlar, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri ve parti kurucuları katılacak. Bugün otele girişler olurken, toplantının açılış konuşmasını yarın Başbakan Yıldırım yapacak. Bakanların sunumlar da yapacağı toplantı, pazar günü yine Başbakan Yıldırım'ın kapanış konuşmasıyla son bulacak. 
AK Parti'nin kampı için Afyonkarahisar'a Türkiye'nin birçok ilinden özel harekat polisi görevlendirildi. Kampın düzenleneceği otelin etrafı güvenlik bariyerleriyle çevrildi. Kentin birçok noktasında da yine polis ve jandarma ekipleri tarafından şüpheli görülen araç ve kişiler kontrol ediliyor. Otel ve etrafından çok sayıda itfaiye, ambulans gibi acil müdahale araçları da hazırlandı. 
Toplantının düzenleneceği otele yakın karayolu üzerinde Başbakan Binali Yıldırım'ın fotoğrafıyla birlikte 'Cumhuriyetin kazanıldığı, AK Parti'nin kurulduğu topraklardasınız' yazılı pankart asıldı. Ayrıca NG Afyon Otel'in duvarına Türk Bayrağı ve AK Parti bayrağı ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti'nin bayrağı asıldı.  
Afyonkarahisar'a bugün gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım ise Cuma namazını tarihi Gedik Ahmet Paşa Camii'nde kılacak, ardından esnaf ziyareti yapacak. Ak Parti İl Başkanlığı, Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyonkarahisar Valiliği ziyaretlerinin ardından Başbakan Yıldırım, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda işadamlarıyla biraraya gelecek.

21 Eki 2016 - 13:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber