Ak Parti'den flaş hamle

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, ’başkanlığa evet’ kampanyasını başlatacaklarını belirterek, “İmza kampanyasını İstanbul’da başlatacağız. Pazar günü başlayacak. Herkes orada imza atacak ve herkesin yeni Türkiye’de imzası olsun istiyoruz” dedi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Eyüp Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz hain darbe girişimini konu alan filmin galasına katıldı. Temurci yaptığı konuşmada yeni anayasa ve başkanlık sistemini değerlendirdi.

“BU MİLLET, BAŞKANLIK SİSTEMİ ÜZERİNE KURULU YENİ BİR ANAYASAYA ‘EVET’ DİYECEK"

“15 Temmuz, milletin iktidarını elinde bulunduran AK Parti ve onun liderine özellikle yapılmış bir darbedir” diyen Temurci, “Onun için milletimiz bundan bir ders çıkartmıştır. Ama AK Parti teşkilatları çok daha fazla ders çıkartmak zorundadır. Bir gecede 40 yıllık emeklerini heba edeceklerini elbette düşünmüyoruz. Mücadeleleri devam ediyor. Çünkü onların iplerinin kimlerin elinde olduğunu biz çok iyi biliyoruz.
Biz o gün E-5’e çıktığımızda CNN International denen kanal bizlerin resimlerini çekip, ‘darbeyi kutlayan Türkler’ diye orada haber yaptı bu alçaklar. Ve, neredeyse 15 gün ağızlarını bıçak açmadı ve onlar ilk defa kaybetti. Onun için AK Parti teşkilatları olarak milletimizin mutlaka bir sorumluluğu var. Ve ben yürekten inanıyorum ki başkanlık üzerine kurulu yeni bir anayasaya bu millet evet diyecek ve 100 yıl önce bu milletle mücadele edenlerin aksine millet kendi anayasasını ilk kez yazacak. Ben buna inanıyorum” dedi.
Selim Temurci, “Yeni anayasa, başkanlığa evet diyerek imza kampanyasını İstanbul’da başlatacağız. Pazar günü başlayacak. Herkes orada imza atacak ve herkesin yeni Türkiye’de imzası olsun istiyoruz” diye konuştu.

25 Eki 2016 - 11:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber