AGC'yi ziyaret etti

AGC 2012 Medya Başarı Ödülleri törenine katılan Uğur Dündar, dün sabah AGC Center'ı ziyaret etti. Kahvaltıda Alanya'da görev yapan yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Dündar, geçtiğimiz günlerde test yayınlarına başlayan Artı 1 TV'de ana haber bülteni sunacağını açıkladı.

TGF Genel Başkanı Atilla Sertel'in de katıldığı ziyarette konuşan Uğur Dündar, Alanya'da yerel yönetim anlayışının çağdaş düzeyde olduğunu görmekten mutlu olduğunu söyledi. Türkiye'nin turizmine çok ciddi katkılarda bulunan Alanya'ya her gelişinde biraz daha güzel bulduğunu belirterek, "AGC'nin de gayretlerini gözlüyorum. Son derece güzel bir basın merkezi var" dedi.
'SİYASET UĞRAŞ ALANIM DEĞİL' Yerel seçimler için kimseye tavsiyede bulunabilecek bilgelik üslubunu benimsemediğini dile getiren Dündar, "Ben fırsat bulduğum takdirde televizyon ekranlarına tekrar dönerek halkın gerçekleri öğrenme hakkı doğrultusunda tarafsız, bağımsız habercilik yapmak istiyorum. Ben gazeteci olarak tanındım. Halk beni o şekilde tanıdı ve sevdi. Yine aynı şekilde halkın gerçekleri öğrenme hakkına hizmet ederek mesleğimi yapmak istiyorum" diye konuştu. Siyaseti hiçbir zaman küçümsemediğini kaydeden Dündar, "Değerli siyasetçilerin bu ülkeye çok büyük katkı sağlayabileceğini ve onlara büyük ihtiyaç duyulduğuna inanıyorum. Dürüst arkadaşlarımızın yerel seçimlerde siyasetçi olmaları, taktir edilmesi ve desteklenmesi gereken bir durum. Ama siyaset benim uğraş alanım değil" diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde test yayınına başlayan Artı 1 TV'nin oluşumunu tam anlamıyla tamamlamadığına işaret eden Dündar, gelecek hafta uydu yayınına başlayacak olan kanalda ana haber bültenini sunmayı düşündüğünü kaydetti.

#

13 May 2013 - 10:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber