Adli tatil bitti

Bugün yeni adli yıl başlıyor

 20 TEMMUZ 2013 tarihinde başlayan adli tatil bitti, bugün yeni adli yıl başlıyor. Antalya Barosu Alanya Temsilciliği Başkanı Osman Doğan, yeni adli yılın hukuki sorunların çözüldüğü, mağduriyetlerin önlendiği bir yıl olmasını diledi. Önceki adli yılın Alanya Adliyesi için başarılı bir yıl olduğunu hatırlatan Doğan, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Ağır Ceza Reisi Necdet Vural, Ağır Ceza Reisi Emine Yavuz ile hakimler ve savcıların başarılı çalışmalara imza attığını kaydetti. Adli personelin bu çalışmalarına Alanya Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de destek verdiğini belirten Doğan, kendilerine destek olan tüm kamu görevlilerine de teşekkür etti.

02 Eyl 2013 - 01:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber