Adem Murat Yücel: Alanya artık İl olsun

Alanya Belediye Başkanı Yücel, Dışişleri Bakanı olan Mevlüt Çavuşoğlu’nu kutladı. Başkan Yücel, “Sayın Çavuşoğlu’nun Dışişleri Bakanı olması Alanya ve bölgemiz için büyük bir kazançtır. Umarım bu gelişme Alanya’nın İl olmasının da önünü açar” dedi

Alper KUTAY

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ve yeni atanan Bakanları tebrik ederek,  yeni görevlerinin Alanya ve ülke için hayırlı olmasını diledi. Alanyalı Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Dışişleri Bakanı olmasının Alanya’da sevinçle karşılandığını belirten Belediye Başkanı Yücel, “Hemşerimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeni Kabine’de Dışişleri Bakanı olması bizleri çok mutlu etti, Alanya halkı bu haberi sevinçle karşıladı. Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu devletimizin en üst görevlerinde görmek Alanya için bir onur ve gururdur” dedi.

‘ALANYA BÜYÜK KAZANIM ELDE EDER’

Çavuşoğlu’nun yeni görevinin Alanya ve bölge için çok büyük bir kazanç olacağını düşündüğünü belirten Başkan Yücel, “Alanya ve şahsım adına kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Ülkemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi. 62. Hükümet’te Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere Alanya’ya ve bölgeye yakın Bakan sayısının fazlalığına dikkati çeken Başkan Yücel, “Yeni Kabine’de Alanya ve bölgeye çok yakın Başbakanımız ve Bakanlarımız var. Artık Alanya’nın il yapılması gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

30 Ağu 2014 - 00:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

YUSUF - HELAL OLSUN CAVUSOGLU.....OLUMUNE A.K.P................OLUMUNE R.T.E..........

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ağustos 00:20

Çorum Haber