Aday öğretmenler için deneme sınavı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Eğitim-Bir-Sen tarafından aday öğretmenlere yönelik Asil Öğretmenliğe Geçiş Sınavı öncesi deneme sınavı yapıldı

EĞİTİM-Bir-Sen Ağrı Şubesi, 18 Aralık 2016’da yapılacak olan Asil Öğretmenliğe Geçiş Sınavı öncesinde aday öğretmenler için Ağrı merkez ve yedi ilçede deneme sınavı düzenledi. Eğitim-Bir-Sen Patnos Temsilcisi Fikret Ayaz, Ağrı merkez ve bütün ilçelerinde eş zamanlı olarak uygulanan sınav için emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu sınavı tasvip etmediklerini ifade eden Ayaz, bütün aday öğretmenlerin değerlendirileceği bir sınav olduğu için hazırlanan kitap ve denemelerle üyelerin kendilerini yetiştirmelerinin sağlandığını belirtti. Önümüzdeki hafta bir deneme sınavı daha düzenleyeceklerini ifade eden Ayaz, Eğitim-Bir-Sen olarak her zaman üyelerinin yanında olmaya devam edeceklerini ve 18 Aralık'taki  sınava girecek olan tüm öğretmenlere başarı dilediğini kaydetti.

04 Ara 2016 - 10:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber