Adan'dan Yücel'e engelsiz teşekkürü

İstanbul’da düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda  (EYAF) yer alan Alanya Belediyesi'nin standını, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ziyaret etti.

Adan'dan Yücel'e engelsiz teşekkürü
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Alper KUTAY
“ENGELSİZ
Kent Alanya” için yapılan proje ve çalışmaları çok beğenen MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Başkan Yücel’i telefonla arayarak, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Bu yıl İstanbul'da 9. su düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda  (EYAF) yer alan Alanya Belediyesi'nin standına, protokol üyeleri, engelli bireyler ve ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş da, Alanya Belediyesi’nin standını ziyaret edenler arasındaydı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Yaşam Fuarı'na katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MYK üyeleri ve MHP İstanbul İlçe başkanları da Alanya Belediyesi'nin standını ziyaret etti. Stantta Alanya Belediyesi'nin engellilere yönelik projeleri hakkında Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'den bilgi alan Genel Başkan Yardımcısı Adan, Alanya Belediyesi'nin engelli bireyler için hazırladığı tanıtım filmini de izledi. Alanya Belediyesi'nin çalışmalarını takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirten Adan, ziyaret esnasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i telefonla arayarak, engelli bireylere yönelik başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Ziyaretin ardından Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'a ipek kozasından yapılan Türk Bayrağı takdim etti.

03 Ara 2016 - 13:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber