Acenteciler içini döküyor

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Çavuşoğlu, çarşamba günleri Alanyalı acentecilerin nabzını dinliyor

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, sezon öncesi TÜRSAB’a bağlı Alanyalı acentelerin sorunlarını dinliyor. Her hafta çarşamba günleri 5 acenteyi ziyaret eden Çavuşoğlu, “Üyelerimizin derdini dinlemek boynumuzun borcu. Ben de bir acenteci olarak üyelerimizin neler yaşadığını çok iyi biliyorum fakat TÜRSAB’ın koltukta oturarak yönetilecek bir birlik olmadığını da çok iyi biliyorum. Birebir görüşmelerle varsa acentelerimizin projeleri, farklı fikirleri, onları da ilgili kişi ve makamlara belirli periyotlarda iletiyoruz, gerekli yazışmaları yapıyoruz. Alanya turizmi için yapılacak en iyi fikir ve uygulamaları en ön plana taşımaya gayret ediyoruz” dedi. Zor bir sezon bizleri bekliyor. Güçlü olmalıyız” dedi.

#

19 Nis 2013 - 00:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber