Abdullah Gül'den bayram mesajı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, " Maalesef bu ramazan ayında gerek memleketimizde gerek başka coğrafyalarda çok acılar çekildi" dedi. Gül, " Bütün bunların en kısa süre içerisinde bitmesi için de dua ediyorum" diye konuştu

ABDULLAH Gül, Ramazan Bayramı namazını Beykoz’daki Hasan Yavuz Camii’nde kıldı. Cemaat, geniş güvenlik önlemi alınan camiye üstleri aranarak girdi. Kılınan namazın ardından cemaatle bayramlaşan Gül, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Ramazan Bayramı bütün mübarek olsun. Allah bütün vatandaşlarımızın, senesini hayırlı yetiştirsin. Memleketimizi, milletimizi, bütün insanlığımızı… Bu önem vesilesiyle de çekilen acılar inşallah tekrarlanmasın. Maalesef bu ramazan ayında gerek memleketimizde gerek başka coğrafyalarda çok acılar çekildi. Bir taraftan terör, bir taraftan da toplu savaşlar.. Maalesef bütün bunlar büyük bir üzüntü, büyük bir elem veriyor. Bütün bunların en kısa süre içerisinde bitmesi için de dua ediyorum. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ailelerine ve bütün vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum."
 
Açıklamanın ardından aracına binen Gül, buradan ayrılarak Beykoz’daki evine gitti.

05 Tem 2016 - 09:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber