8 emniyetçi ile DBP'li başkan tutuklandı

Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, FETÖ/PDY ve PKK terör örgütleri ile işbirliği içinde olmakla suçlanan 8 Emniyet personeli ile DBP İlçe Eşbaşkanı tutuklandı

VALİLİKTEN yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine yönelik operasyonlar düzenledi. 18 ve 20 Ağustos günleri yapılan operasyonlarda FETÖ/PDY'den 8 Emniyet mensubu ile PKK/KCK'dan 7 olmak üzere 15 kişi yakalandı. Valilik'ten yapılan açıklamada bu konuda şöyle denildi:
"Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrasında ilimiz genelinde FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütü yapılanması ile işbirliği içerisinde hareket ettiği değerlendirilen şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, 20 Ağustos 2016 günü İl merkezinde FETÖ/PDY Terör Örgütü mensubu 8 emniyet personeli hakkında işlem yapılmış, Adliye’ye sevk edilen 8 kişi de tutuklanmıştır. 18 Ağustos 2016 günü PKK/KCK yapılanmasına yönelik Malazgirt İlçesinde yapılan çalışmada, DBP İlçe Eşbaşkanı ve parti üyelerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi hakkında işlem yapılmış, şahısların ikamet ve işyerlerindeki aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Bu şahıslardan DBP İlçe Eşbaşkanı tutuklanmış, diğer 6 şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır."

23 Ağu 2016 - 12:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber