7 ilde operasyon! Aralarında Emniyet Müdürleri de var...

7 ilde aralarında 1. sınıf emniyet müdürlerinin de olduğu 21 polise FETÖ operasyonu düzenledi

BALIKESİR 

polisi, aralarında 1. sınıf emniyet müdürlerinin de olduğu 21 polisi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Kocaeli, Siirt ve Ağrı'da operasyon düzenledi. Haklarında gözaltı kararı bulunan 26 şüphelinin örgütün haberleşme sistemi olan 'Bylock' kullandığı tespit edilirken, daha önce KHK ile ihraç edilmiş 1'i 1. sınıf Emniyet Müdürü, 3.'ü 2. sınıf Emniyet Müdürü, 3'ü 3. sınıf Emniyet Müdürü, 15'i 4. sınıf Emniyet Müdürü, 4'ü emniyet amirinin emniyet müdürlükleri bünyesinde İstihbarat Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü gibi kritik noktalarda görev aldığı öğrenildi. Operasyonda 21 şüpheli gözaltına alınırken, 5 şüphelinin ise yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

18 Oca 2017 - 11:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber