21 polis tutuklandı

FETÖ/PYD soruşturması kapsamında Malatya’da mahkemeye sevk edilen 21 polis tutuklandı

MALATA'DA Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan polislerden 22’si emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
Geniş güvenlik önlemleri altında Adliyeye getirilen aralarında 3. ve 4. sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 22 polis savcılık sorgularının ardından tutuklama istemi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 
Mahkeme 22 polisten 1 emniyet amirini adli kontrol kararı ile serbest bırakırken, 21 polis hakkında tutuklama kararı verdi. 
Tutuklanan çeşitli rütbelerdeki 21 polis daha sonra sabaha karşı yine geniş güvenlik önlemleri altında Malatya E Tipi Cezaevine gönderildi.

29 Tem 2016 - 10:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber