"100 dolar bozdurana yüzde 10 indirim"

Yalova'da bir balıkçı, yaşanan gelişmelere tepki amacıyla 100 dolar bozdurana aldıkları balık çeşitlerinde yüzde 10 yapıyor

YALOVA'DA balıkçılık yapan bir esnaf, yaşanan gelişmelere tepki amacıyla 100 dolar bozduranlara aldıkları tüm balık çeşitlerinde yüzde 10 indirim uyguluyor.
Rasim Koçal Yelken Sokak'ta faaliyet gösteren balık işletmesinin sahibi Emre Soğuksu (28), esnaf olarak yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmamak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara "Dövizlerini bozdurup Türk lirası ve altına yatırım yapmaları" çağrısı üzerine böyle bir adım attıklarını belirten Soğuksu, şöyle konuştu:
"İşletme olarak sıkıntılı günler geçirdiğimizi düşünüyoruz. Onun için 100 dolar bozduran herkese tüm balık çeşitlerimizde yüzde 10 indirim yapmaya karar verdik. İnşallah faydalı oluruz. Bu konuda diğer esnaf arkadaşların da bu tür uygulamayı yapmalarını arzu ediyorum. Daha büyük esnaflar daha büyük jestlerde bulunabilir. Biz küçük esnaf olarak şimdilik bunu yapıyoruz elimizden gelen bu."
Soğuksu, indirimin restoranlarında da geçerli olduğunu vurgulayarak, "İster pişmiş ister pişmemiş tüm balık çeşitlerinde yüzde 10 indirim uyguluyoruz. Ayrıca restoranımızda da isteyen ve 100 dolarını bozdurduğuna dair makbuz getiren herkes gelip indirimli fiyatlarla balıklarını yiyebilirler." ifadelerini kullandı.

03 Ara 2016 - 17:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber