Ziyaret turunda

Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, iade-i ziyaretlere devam ediyor

ÇAKMAKLI dün de Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette Çakmaklı'yı İlçe Başkanı Arif Gülşen'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. İlçenin güveni ve huzuru için 24 saat görev yapan emniyet teşkilatına teşekkür eden Başkan Gülşen “Emniyet Müdürlüğümüz özverili bir şekilde Alanya'mızın huzuru ve refahı için çalışmalarını sürdürüyor. Turizm şehri Alanyamızda huzur ve güvenlik çok önemli. Bu bakımdan başta Emniyet Müdürümüze ve teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Müdürümüz de sağolsun, bizlere iade-i ziyarette bulundu. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

26 Eki 2016 - 23:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber