Zabıtaya çifte seminer

Alanya Belediyesi tarafından başlatılan eğitim seminerleri devam ediyor

ALANYA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline 'İnsan Psikolojisi ve Davranışlar' konulu seminer verildi. Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Konferans Salonu'nda

merkezin psikoloğu Esra Yemez tarafından verilen seminere 80 zabıta personeli katıldı. Seminerde Psikolog Yemez, tarafından psikolojinin tanımı, insan psikolojisi, davranışı etkileyen etmenler, duygu düşünce farklılıkları, kontrolün önemi, anormal davranışlar, ruhsal sağlığın korunması konu başlıkları anlatıldı.

YENİALP MEVZUATI ANLATTI

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp de 'Mesleki Mevzuat' konulu bir seminer verdi. Başkan Yardımcısı Yenialp ise, mesleki mevzuat, yasalar, yönetmelikler ve zabıta müdürlüğü çalışma alanına dahil olan tüm görevler hakkında bilgiler verdi. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum şeklinde tamamlanan seminerler soru cevap bölümüyle sonlandırıldı.

20 Oca 2015 - 07:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber