Yüzündeki ur 4,5 kiloya çıktı

Bir kadının 6 ay önce yüzünde kaşıntıyla çıkan ur 4,5 kiloya ulaştı

KÜTAHYA'DA bir kadının 6 ay önce yüzünde kaşıntıyla başlayan urun ağırlığı 4,5 kiloya ulaştı. Doktorların alınmasının riskli olduğunu belirttiği ur, her geçen gün büyüyor.

HAFTADA 6 GÜN PANSUMAN YAPILIYOR 

Lala Hüseyin Paşa Mahallesi'nde oturan 56 yaşındaki Hatice Taşcıoğlu'nun 6 ay önce yüzünde çıkan ur, korkutucu boyutlara ulaştı. Taşcıoğlu'nun yüzünü ve kafasını saran ura haftada 6 gün sağlık görevlileri tarafından pansuman yapılırken, 4,5 kiloya ulaşan ur, her geçen gün büyüyor.

3 GÜN DİYALİZ TEDAVİSİ GÖRÜYOR 

7 yaşındayken görme yeteneğini kaybeden ve 15 yıldır da böbrek rahatsızlığı sebebiyle haftada 3 gün diyaliz tedavisi gören Hatice Taşcıoğlu, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor. Yatağı bağımlı olarak hayatını sürdüren Hatice Taşcıoğlu'na 86 yaşındaki babası Osman ile 84 yaşındaki annesi Zehra Taşcıoğlu bakıyor.
HER ŞEY KAŞINTIYLA BAŞLADI
Baba Osman Taşcıoğlu, "Evladım Hatice'nin yüzünde kaşıntıyla başlayan bir ur çıktı. Ur her geçen gün büyüdü ve yüzü ile kafasını sardı. Ameliyat riskli olduğunu çin ur çıkartılamıyor. Ur her geçen büyümeye davem ediyor. Haftada 6 gün pansuman yapılıyor. Ancak, büyüme yine de engellenemiyor" diye konuştu.
Anne Zehra Taşcıoğlu ise, kendilerine uzanacak bir yardım eli beklediklerini ifade etti.  Baba Osman Taşcıoğlu, Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin Evde Sağlık Hizmeti biriminin Uzman Doktoru Emer Yakarıcı ile Sağlık Teknikerleri Ersin Ülkü, Yunus Yılmaz, Gönül Kahraman ve Ayşe Yıldızhan'a yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Evde Sağlık Hizmeti ekipleri, böbrek rahatsızlığı sebebiyle Hatice Taşcıoğlu'nun yüzüne operasyon yapılamadığını belirtti.

19 Eki 2013 - 13:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber