Yücel’e 'Özel' ziyaret

Özgün Özgün Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti

ÖZEL Özgün Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Psikolog Feridun Özdeş önderliğinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Öğrenciler ziyarette Başkan Yücel'e resim atölyelerinde yaptıkları bir tabloyu hediye etti. Atölyelerinde el sanatları, resim, takı tasarım ve seramik çalışmalarının yapıldığını belirten Psikolog Özdeş, Alanyalı gönüllülerin kurduğu Engelsiz Yaşam Evi Derneği’nin faaliyetleriyle ilgili de bilgiler verdi. Engelsiz kent Alanya’nın Avrupa standartlarına yakın engelsiz bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Yücel, “Engelliler için verilecek tüm hizmetlerin alt yapılarını tamamlıyoruz. Merkezdeki çalışmalarımızı yeni mahallelerimize de yayacağız” dedi.

20 Haz 2014 - 23:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber