Yücel hakkında sosyal medyada yeni anket

Başkan Yücel'in mesaiye sakalını kesmeden başlaması sosyal medya yorumlarında adeta ankete dönüştü

Yücel hakkında sosyal medyada yeni anket
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Alper KUTAY
GEÇEN
hafta Salı günü Başkent Hastanesi'nde menüsküs ameliyatı olup iki gün müşahede altında tutulan, ardından evinde dinlenmeye çekilen Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, geçtiğimiz Pazartesi mesaiye başladı. Kendisini ameliyat eden doktorunun, "Ayağınızın üzerine basarsanız daha çabuk iyileşirsiniz" tavsiyesi üzerine mesaiye başlama kararı aldığı öğrenilen Başkan Yücel, hastanedeki tedavi sürecinde uzattığı sakalını ise kesmedi. Bu arada Başkan Yücel'in sakallı mı yoksa sakalsız mı daha iyi göründüğüne ilişkin sosyal medyada ilginç bir yorum tartışması başladı. Adeta "Sakalını kessin mi, kesmesin mi?" anketine dönüşen tartışmalarda, "Başkan sakallı daha karizmatik" yorumları fazlalaşırken, kimi vatandaşlar da yorumlarında, "Resmi bir görevi olduğu için sakalını kesmesi daha isabetli olur" değerlendirmesinde bulundu.

30 Kas 2016 - 15:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Mehmet Akar - Başkanımıza sakal yakışıyor ancak kesmesinin daha doğru olduğu kanaatindeyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:13
02

önce umreye sonra akp'ye... - önce umre'ye sonra akp'ye gitmek için hazırlık olabilir mi???

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:13
01

sucu - Resmi daireye mensup bir kisilik olarak izinden gittigi devlet bahceliyi ornek almasi gerek yani kesmeli ama baskanim sen hrr turlu yakisiklisin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:13

Çorum Haber