Yücel: 'Biz halka dokunuyoruz'

Alanya Belediyesi Haftalık Olağan Encümen Toplantısı gerçekleştirildi

ENCÜMEN toplantısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. Encümen toplantısı sonrasında konuşan Başkan Yücel, Haftalık mutat encümen toplantısını gerçekleştirdik. Aldığımız kararların bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yapılandırma kapsamında son taksit ödemesi 31 Temmuz. Bundan yararlanmak isteyen vatandaşlar bu tarihe kadar taksitlerini ödemeleri gerekiyor" dedi.
'HER YÖNDEN TEDBİR ALDIK'
Hafta sonu  Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin düzenleneceğini belirten Yücel, "Cumartesi günü saat 21.00'de Serkan Kaya konseri ile başlayıp pazar günü de saat 09.30'da da yağlı pehlivan güreşleri başlayacak. Bu sene Gökbel yağlı pehlivan güreşlerinin anlamı çok büyük. Nerdeyse Kırkpınar'ın rövanşı niteliğinde. Kırkpınar'da çeyrek, yarı final ve final yapan tüm güreşçiler Gökbel er meydanında olacak.Diğer alt grupların da birinci, ikinci ve üçüncülerinin de tamamen yıldız boya kadar olan güreşçilerinin de olmasıyla 500'e yakın sporcu katılacak.Her şeyden önemlisi de Alanya Belediyesi Güreş Takımı'nın da ilk kez kurulup Türkiye genelindeki tüm güreşlere katıldığı gibi bu sene ilk defa Gökbel Yaylası'nda güreş tutacak. Ben şimdiden tüm Alanya halkını hafta sonu hoş bir seda ve keyifli bir hafta sonu geçirmesi dileğiyle Gökbel'e davet ediyorum. Biz yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları insanların ihtiyacını karşılayabilecek her yönden tedbirleri aldık. İnsanların mutluluğu ve refahı için hafızalarında bir hoş seda bırakmak için her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilmek için hazırlıklarını yaptı" diye konuştu.
'FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'
Hafta sonu 150 kişilik ekiple yaylalara çıkarma yaptığı ve hizmetlerin vatandaşlara yansımasının nasıl olduğuyla ilgili soruya cevap veren Yücel, "Biz batı bölgesindeki muhtarlarımız,  meclis üyelerimiz ve oradaki müdürlüklerimiz, çavuşlarımız ve şeflerimizle birlikte batı bölgesindeki yaylalarımızı ziyaret ettik. 16 yaylayı bir güne sığdırdık ve gezdik. Her yaylaya çıktık. Bundan bir yıl önce doğu bölgesine yaylalara hizmet verebilme adına şantiye kurulmuştu. Bu yıl da batı bölgesine fen işleri ve kırsal hizmetler müdürlüğü bir şantiye kurdu. Bu yıl ve bundan sonraki yıllar da o şantiye vatandaşlar yaylaya çıktığı andan Alanya'ya dönüşüne kadar hizmet verecek. Tüm makine, araç gereçleri o bölgede bulunduracağız. Bu da o bölgeye verdiğimiz değerden anlaşıldı. Bizim özelliğimiz halka dokunabilmek ve halkın da bize dokunabilmesine izin vermek. İnsanlara faydalı olabilmek adına elimizden gelen tüm gayretle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

27 Tem 2017 - 12:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Orhan - Alanyaspor tesislerinin yapımı hakkında bilgi alabilir miyiz ?

Yeni Alanya haber den lütfen

Öncelikle kolay geldin dim medyayı yakından takip eden biri olarak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 12:54
01

HALKA DOKUNDURUYORLAR - BAŞKAN SEN KONAKLIDAKİ SORUNA GÖZÜNÜ KULAĞINI KAPATTIKÇA HALKA DOKUNDURUYORLAR İNAN. O KADAR GAZETEDE ÇIKTI GÜNLERCE YORUMLANDI AMA NEDENSE BİR BELEDİYE YETKİLİSİ GELİP BAKMADI KONTROL ETMEDİ ŞU KALDIRIM TEZGAHLARINI.YAZIK GÜNAH ALĞINIZ PARALARIN HESABINI AHİRETTE VEREMEZSİNİZ. TAKİ ADALETLE HÜKMEDİNCEYE KADAR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 12:54

Çorum Haber