Yoldan geçme kavgası: 3’ü polis 14 kişi yaralandı!

Osmaniye'de, motosikletle yoldan geçme meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3’ü polis 14 kişi yaralandı

OSMANİYE'DE motosikletle yoldan geçme meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3’ü polis 14 kişi yaralandı Olay akşam saat 17.30 sularında Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi, 7623 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen iki grup arasında ’Motosikletle yoldan geçme’ nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine iki grup, tabanca, av tüfeği, demir levye ve keser kullanarak birbirlerine saldırdı. Kamuran A.’ya ait 10 RY 725 plakalı otomobilin camları, aynaları sopalarla kırılarak zarar verildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgayı ayırmaya çalışan yaralanan 3 polis ile Ahmet D., Ali B., Kamuran A., Gül Ö., Ömer Ö., Kudret G., Kenan Ş., Ayhan Ş., Sıtkı Ş., Muhammed A. ve Tuba Ç. ambulanslarla Osmaniye Devlet ve özel hastanelere sevk edildi. Kavganın büyüme ihtimaline karşı olay yerine zırhlı araçlarla birlikte çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat polisi de sevk edildi. Olay yerinde bir 7.5 çapında tabanca, bir av tüfeği, çok sayıda boş kovan, demir levye ve keser ele geçirildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

02 Haz 2014 - 22:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber